۵ گزینه در تنطیمات واتس‌اپ که بهتر است همین حالا تغییر دهید!

اگر شما هم جزو ۷۰۰ میلیون کاربر ماهانه پیام‌رسان واتس‌اپ هستید، با ما در ادامه همراه باشید زیرا پیشنهادهایی در جهت افزایش ضریب امنیت شما و افزایش سرعت دستگاهتان داریم.

261

پیام‌رسان واتس‌اپ یک پیام‌رسان چند سکویی برای تلفن همراه می‌باشد که به شما اجازه می‌دهد پیام‌های خود را بدون ایجاد هزینه‌ی پیامک جابجا کنید. این پیام‌رسان برای سیستم‌عامل‌های اندروید، ویندوز فون، ios و سیمبین در دسترس است.

از آنجایی که واتس‌اپ این امکان را با استفاده از همان اینترنتی که شما برای رایانه و وبگردی استفاده می‌کنید فراهم می‌سازد شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه‌ی پیامک با دوستان خود در تماس باشید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید تنظیمات مختلفی در واتس‌اپ وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را به نفع حریم خصوصی و امنیتتان در سیستم‌عامل IOS تغییر دهید.

1-غیر فعال کردن حالت ذخیره خودکار فایل‌های مدیا

w2

 

پیام‌رسان واتس‌اپ به طور خودکار تمام عکس‌ها و ویدیوهایی که دریافت می‌کنید را در گوشی شما ذخیره می‌کند. اگرچه همه دوست داریم عکس‌ها و ویدیو‌ها را در داخل خود برنامه ببینیم، اما کسی علاقه‌ای ندارد تا حافظه گوشی به سرعت پر شود و سرعت گوشی افت کند، حال آنکه شما عضوی از گروهی شده باشید که روزانه صدها فیلم و عکس در آن منتشر می‌شود.

برای غیرفعال کردن این قابلیت باید ابتدا به منوی تنظیمات برنامه رفته سپس با وارد شدن به قسمت “Chat Settings” می‌توانید گزینه “Save Incoming Media” را در حالت خاموش قرار دهید.

2-غیر فعال کردن قابلیت پیش نمایش پیام‌ها

w3

فرقی نمی‌کند از واتس‌اپ بر روی چه نوع سیستم‌عاملی بهره می‌برید، این برنامه به‌طور پیش‌فرض پس از نصب پیام‌های دریافتی را در قالب یک اعلانیه نمایش می‌دهد، خیلی‌ها دوست ندارند دیگران بتوانند حتی اتفاقی این پیش‌نمایش‌ها را بخوانند، بدین ترتیب این قابلیت را غیرفعال می‌کنند.

برای غیرفعال کردن پیش‌نمایش پیام‌های دریافتی در پیام‌رسان واتس‌اپ ، به قسمت تنظیمات برنامه رفته و بعد از ورود به بخش Notifications گزینه Show Preview را خاموش کنید. حالا دیگر متن در پیش‌نمایش نشان داده نمی‌شود.

3- انتشار موقعیت کنونی شما

w5

یکی از قابلیت‌های اصلی ر پیام‌رسان واتس‌اپ امکان مکان‌یابی کاربران است، به این معنا که اعضای این شبکه می‌توانید مکان سایر اعضا را زمان حضور در این شبکه مجازی پیدا کنند و به این ترتیب بسیاری از اعضا بدون اینکه خود اطلاع داشته باشند، تحت تعقیب چشم‌های تجسس گری هستند که به قصد ورود به حریم خصوصی شان را دارند. البته نا گفته نماند که تا خود کاربر گزینه نمایش مکان‌یابی و چی‎پی‎اس دستگاه خود را فعال نکند این قابلیت شروع به کار نخواهد کرد.

در هنگام چت کردن با کلیک بر ر روی آیکون فِلِش و سپس Share Location، این ویژگی را فعال خواهد شد، اما اگر این رویه طی نگردد، مکان فعلی شما با هیچ‌کس به اشتراک گذاشته نخواهد شد.

4 – مخفی کردن قابلیت last seen

w1

همان‌طور که در جریان هستید، واتس‌اپ  به طور پیش‌فرض آخرین زمان مراجعه شما به این پیام‌رسان را برای دوستانتان نمایش می‌دهد، اما برای غیر فعال کردن این قابلیت به منوی تنظیمات برنامه رفته و بعد مسیر Account> Privacy> Last Seen را طی کنید. در این قسمت شما قادر خواهید بود شخصی‌سازی‌های لازم را برای نمایش آخرین بازدیدتان انجام دهید و یا مقرر گردانید که هیچ یک از دوستانتان امکان مشاهده این قابلیت را نداشته باشند.

5- پشتیبان گیری مدوام

w4

بهتر است در جریان باشید که واتس‌اپ به‌طور خودکار از تمام تاریخچه فعالیت‌های شما در سرورهای خود فایل پشتیبان تهیه می‌کند. برای غیر فعال کردن این قابلیت باید مسیر “Settings” > “Chat Settings” > “Chat Backup” را دنبال کرده و سپس تعیین کنید که فایل پشتیبان خودکار هرچند وقت تهیه گردد.

 

شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.

261 نظر برای این مطلب
  1. محمد می‌گوید

    بعضی ها در واتساپ زمان برقراری تماس تصویری از واتساپ بیرون مییان و حتی در برنامه های دیگه میروند ولی تصویر واتساپ قطع نمیشه یعنی متوقف نیست چرا من نمیتونم بدون متوقف شدن تصویر به چت هم بپردازم

    1. علی ارغوان می‌گوید

      گوشیتون چیه؟

  2. معین می‌گوید

    چگونه بفهمیم کاربر دیگه برنامه شو پاک کرده

    1. محمد می‌گوید

      باشماره دیگه باهذش تماس برقرار کنید یا به گروه دونفره امتحانی اضافش کنید اگه تماس گرفتید معلوم میشه اگه واتش خذف هست از یه گوشی و شماره دیگه سو کنید واتساپش بالا نمییاد

  3. mary می‌گوید

    سلام خسته تباشید یه سوال دارم خیلی امروز اتفاق عجیبی افتاد. من تقریبا دو ماه پیش چند دقیقه با یه شماره جدید حساب کاربری جدید برای واتساپم باز کردم و همون روز توی گروهی اد شدم. بعد کلا دیکه با شماره دیگه ای وارد واتساپ شدم و عملا تا امروز از اون سیم کارتم وارد واتساپ نشدم. امروز دیدم اون گروهی که اون یکی شمارم هم توش بود خود بخود لفت داده .درصورتی که اصلا من باهاش وارد واتساپ نشده بودم. سیم کارت هم دست خودمه و سیم کارت فعاله و از طرف اپراتور هم غیرفعال نشده که بگم ممکنه اپراتور بخاطر استفاده نکردن از سیم کارتو داده باشه به کس دیگه. علت این چی میتونه باشه که سر خود لفت داده از گروه؟