آموزش کامل غیرفعال کردن و حذف اکانت کلاب هاوس

اگر قصد دارید اکانت کلاب هاوس خود را به صورت موقت غیرفعال کرده و یا آن را برای همیشه حذف کنید با ما همراه باشید.

24

کلاب هاوس شبکه اجتماعی گفتگومحوری است که اخیراً سروصدای زیادی به پا کرده است. به‌تازگی نسخه رسمی کلاب هاوس نیز برای اندروید هم منتشر شده است. آموزش کامل استفاده از کلاب هاوس را قبلاً برای شما نوشته‌ایم. اما حالا قصد داریم آموزش غیرفعال کردن و پاک کردن یا همان دیلیت اکانت کلاب هاوس را برایتان آموزش دهیم.

ممکن است شما نیز به‌تازگی این شبکه اجتماعی را امتحان کرده باشید و از آن خوشتان نیامده باشد. به این ترتیب می‌توانید با حذف اکانت کلاب هاوس خودتان را از این شبکه اجتماعی ناپدید کنید.

به‌روزرسانی: مطلب در تاریخ ۹ مردادماه با تغییرات کلاب هاوس به‌روز شد

آموزش دی اکتیو (غیرفعال کردن) کلاب هاوس

برای غیرفعال کردن اکانت کلاب هاوس کافیست طبق مراحل زیر عمل کنید.

  • وارد اپلیکیشن کلاب هاوس شوید و روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید.
  • روی دکمه چرخ دنده تنظیمات برنامه کلیک کنید. حالا یکبار دیگر روی تصویر یا نام کاربری خود ضربه بزنید.

آموزش دی اکتیو (غیرفعال کردن) کلاب هاوس

در این‌جا می‌توانید همچنین اکانت‌های توییتر یا اینستاگرام خود را از کلاب هاوس قطع (Disconnect) کنید.

  • حالا روی Deactivate Account ضربه بزنید. سرانجام دکمه قرمز رنگ پایین صفحه را فشار دهید.

آموزش دی اکتیو (غیرفعال کردن) کلاب هاوس

نکته: شما تنها می‌توانید هفته‌ای یک‌بار اکانت خود را غیرفعال کنید. با غیرفعال کردن کلاب هاوس پروفایل شما دیگر در این برنامه برای دوستان و فالورهای شما هم نشان داده نخواهد شد.

هشدار: اکانت شما تنها ۳۰ روز در حالت غیرفعال باقی خواهد ماند و پس از آن بدون هشدار حذف خواهد شد. فعلاً راهی برای غیرفعال کردن اکانت بیش از ۳۰ روز وجود ندارد.

به‌روزرسانی: در آخرین نسخه کلاب هاوس برای اندروید قابلیت غیرفعال کردن و حذف اکانت اضافه شده است.

آموزش پاک کردن و دیلیت اکانت کلاب هاوس

در واقع روش کار برای پاک کردن اکانت کلاب هاوس با غیرفعال کردن آن تفاوتی ندارد. کافیست طبق روش بالا عمل کرده و در طول مدت زمانی ۳۰ روزه وارد اکانت خود نشوید. پس از ۳۰ روز اکانت کلاب هاوس شما به‌صورت خودکار برای همیشه حذف خواهد شد.

توجه: حذف اکانت کلاب هاوس دائمی و برگشت‌ناپذیر است. با پاک کردن اکانت لیست دوستان، تمامی کلاب‌ها و بیوگرافی شما نیز حذف خواهد شد.

چگونه اکانت کلاب هاوس خود را مجدداً فعال کنیم؟

در بازه زمانی ۳۰ روزه پس از درخواست دی اکتیو کردن، می‌توانید با ورود مجدد با همان شماره تلفن اکانت خود را فعال کنید. همان‌طور که گفتیم برای اکتیو کردن اکانت کلاب هاوس تنها ۳۰ روز فرصت خواهید داشت.

چگونه نام کاربری کلاب هاوس را تغییر دهیم؟

برای این کار ابتدا روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید. سپس نام کاربری‌تان را لمس کنید. نام کاربری نوشته‌ای است که با حرف @ شروع می‌شود. سپس قادر خواهید بود تا نام کاربری جدیدی انتخاب کنید. امکان تغییر نام اکانت کلاب هاوس در اندروید هنوز وجود ندارد.

توجه: تنها یک‌بار می‌توانید نام کاربری خود را تغییر دهید. پس از نام کاربری جدید خود اطمینان حاصل کنید.

شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.

24 نظر برای این مطلب
  1. نوشین جریده دار می‌گوید

    سلام من وارد setting میشم چیزی به نام اکانت ندارم چجوری باید بیارمش و دلیت کنم؟

  2. آتوسا می‌گوید

    سلام اگر فردی که با دعوت نامه اون پچوارد کلاب هوس شدیم دیلیت اکانت بزنه ممکنه که حساب ماهم بپره!؟!

    1. علی ارغوان می‌گوید

      خیر

  3. Majid می‌گوید

    من یک بار ازکلاب هاوس خارج شدم الان هر کار میکنم کد شش رقمی که جهت ورود برام ارسال میکنه وارد میکنم ارور میده ور طرح Tray a gayn میزنه حتی صوتی هم باهام تماس میگیره و کد رو میزنم بازم دوباره همین مشکل داره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

  4. علی زندی می‌گوید

    سلام وقت بخیر
    من یه چند روزی نصب کردم و بعد مجدد که وارد شدم متوجه شدم یکی از دوستانم منو دعوت کرده و…
    همزمان به یک نفر دیگه هم گفته بودم منو دعوت کن، حالا برا اینکه از دستم دلخور نشه و بگه تو که اینوایتی؛ چیکار باید بکنم که اینوایتر ام رو تغییر بدم یا بزارم از دعوتنامه شخص دوم استفاده کنم؟!
    ممنونم

    1. علی ارغوان می‌گوید

      امکانش نیست متاسفانه. بهترین راه اینه صمیمانه بهش بگید موضوع رو :)

  5. Maryam می‌گوید

    اگه دی اکتیو کنم و در اون بازده زمانی وارد نشم اکانتم واسه همیشه حذف میشه؟ و مجددا چطوری میتونم یه اکانت جدید بسازم دعوتنامه میخواد و اینکه بعد از چه مدت میتونم مجدد اکانت درست کنم؟

    1. محسن صحافی می‌گوید

      سلام
      سوال اول به طور واضح داخل مطلب پاسخ داده شده:
      اکانت شما تنها ۳۰ روز در حالت غیرفعال باقی خواهد ماند و پس از آن بدون هشدار حذف خواهد شد.
      برای سوالات بعدی تجربه انجامش رو نداشتیم اما با توجه به پاک کردن اکانت احتمالا نیاز به دعوتنامه جدید هست اگر همچنان دعوت قبلی معتبر باشه احتمالا باید با یک خط جدید ثبت نام کنید. دعوتنامه هم احتمالا تا یکی دو ماه دیگه نیازی نیست و بلافاصله بعد از پاک کردن باید امکان ساخت اکانت باشه.

  6. Maryam می‌گوید

    اگه نخوام اسم دعوت کننده رو صفحه ام نباشه راهی هست؟ اگه نیست اکانت حذف کنم و بعد از یک ماه مجدد بخوام نسب کنم باز اسم همون شخصی که قبلا دعوت کرده میوفته یا میشه شخص دیگه ای مجدد دعوتنامه بفرسته که اسم اون شخص دیگه نباشه؟

    1. محسن صحافی می‌گوید

      خیر راهی وجود نداره فعلا

  7. امیرمهدی پیرنیا می‌گوید

    سلام اگه یک نفر اکانتش رو دی اکتیو کنه واسه کسایی که واسشون دعوت نامه فرستاده مشکلی پیش نمیاد منظورم اینه اکانت اونا میمونه توی برنامه؟

    1. علی ارغوان می‌گوید

      بله مشکلی پیش نمیاد

      1. شهرزاد می‌گوید

        سلام .میشه پیامهای ارسالی به اشخاص را پاک کرد ؟ اگر میشه چجوری ؟

  8. حسن می‌گوید

    سلام
    من میخواستم بدونم اگه اکانت خودمون رو دی اکتیو یا غیر فعال کنیم و ۳۰روز وارد اون نشیم و اتوماتیک بطور کامل حذف بشه آیا میتونیم بعد از گذشت این بازه وحذف کامل اکانت دوباره با همون شماره اکانت جدیدی در کلاب هاوس بسازیم حتی با همون نام کاربری اگه نام کاربری ما اشغال نشده باشه مثلا بعد ۳۵ یا ۴۰روز

    1. علی ارغوان می‌گوید

      با همون شماره بله اما نام کاربری رو مطمئن نیستم.

  9. مهسا می‌گوید

    سلام خسته نباشید. تو قسمت setting مال من گزینه Account نداره .میشه لطفا راهنمایی کنید

    1. علی ارغوان می‌گوید

      مطلب رو کامل خوندید؟
      توجه: امکان دی اکتیو یا غیرفعال کردن اکانت فعلاً تنها در نسخه iOS کلاب هاوس وجود دارد.

      1. نوشین می‌گوید

        من ios هستم و اکانت ندارم

        1. علی ارغوان می‌گوید

          روی عکس خودتون ضربه بزنید تا وارد پروفایل بشید. بعد آیکن چرخ دنده بالا سمت راست رو بزنید. توی منوی تنظیمات روی فلش (پیکان) کنار اسم و آی‌دی خودتون کلیک کنید یه صفحه با چند گزینه باز میشه
          Deactivate اکانت رو بزنید. اکانت ۳۰ روز غیرفعال میشه و اگر توی این مدت واردش نشید به صورت خودکار حذف میشه

  10. مهشید دوست گل می‌گوید

    سلام من اکانتم رو حذف کردم واز جایی شنیدم که میگن سن های پایین ۱۸ سال رو بلاک میکنه کلاب هاوس وشماره شون رو هک میکنه آیا این درسته.

    1. علی ارغوان می‌گوید

      خیر چنین چیزی وجود نداره

      1. نازان می‌گوید

        سلام من گوشیم ریست کردم
        و الان نمیتثنم وارد اکانت قبلیم شم راهی وجود داره؟؟

        1. علی ارغوان می‌گوید

          چه مشکلی وجود داره؟ چه خطایی میده؟

          1. مظاهری می‌گوید

            سلام می‌گوید یوزرنیم قبلا توسط شخص دیگری گرفته شده است اگر هم یوزر جدید بدهید همه سابقه قبلی فالوور و فالوینگها را از دست می‌دهید