میتوانید ظاهر فارنت را به سلیقه خود تغییر دهید.
اگر اهل استفاده از دایرکت اینستاگرام باشید، احتمالاً برایتان پیش آمده که بعد از ارسال پیام، پشیمان شوید و بخواهید آن را حذف کنید. در این مواقع، گزینه Unsend در اینستاگرام دقیقاً همان چیزی است که دنبالش هستید.
شاید بپرسید معنی unsend در اینستاگرام چیست و این گزینه چه کاربردی دارد؟ به زبان ساده، قابلیت Unsend Message اینستاگرام برای حذف دوطرفه پیام طراحی شده است؛ یعنی پیامی را که ارسال کردهاید از هر دو چت پاک میکند، بهطوریکه هیچ اثری از آن باقی نمیماند.
واژه Unsend در انگلیسی به معنای «لغو ارسال» یا «عدم ارسال» است. در اینستاگرام، این اصطلاح به قابلیت حذف دوطرفه پیام از دایرکت اشاره دارد؛ یعنی پیام بهطور کامل از صفحه دایرکت شما و فرد مقابل پاک میشود و هیچ اثری از آن باقی نمیماند.
برای اینکه بیشتر در مورد گزینه Unsend دایرکت اینستاگرام آشنا شوید لازم است ابتدا با فرایند حذف پیام در دایرکت اینستاگرام بیشتر آشنا شوید.
در دایرکت اینستاگرام، به طور کلی دو روش برای حذف پیامها وجود دارد: حذف یکطرفه پیام از دایرکت خودتان و حذف پیام به صورت دوطرفه از دایرکت هر دو طرف.
در این حالت پیام فقط از صفحه شما پاک میشود اما برای طرف مقابل باقی میماند و مراحل انجام آنبه صورت زیر است:

در این روش پیام برای شما و طرف مقابل به صورت دوطرفه حذف میشود. برای انجام Unsend در اینستاگرام، همان مراحل بالا را تکرار کنید، اما با این تفاوت که به جای گزینه Delete در مرحله آخر روی گزینه Unsend بزنید. با این کار پیام بهصورت کامل و دائمی حذف خواهد شد.

وقتی شما یک پیام را در دایرکت اینستاگرام Unsend میکنید، در واقع آن پیام بهصورت دوطرفه از هر دو سمت گفتگو حذف میشود. یعنی نه شما و نه فرد مقابل دیگر نمیتوانید آن را ببینید. این ویژگی باعث میشود اشتباهات یا پیامهای ناخواسته فوراً از بین بروند.
پیامهایی که Unsend میکنید، بهطور دائمی از سرورهای اینستاگرام حذف میشوند و قابل بازیابی نیستند. حتی خود شما هم بعداً نمیتوانید آنها را برگردانید.
خیر. حتی اگر شخص مقابل درست چند ثانیه بعد از Unsend کردن شما، از بخش Download Your Information در اینستاگرام فایل دادههای خود را دانلود کند، آن پیام در فایل خروجی وجود نخواهد داشت.
دلیلش ساده است: در لحظهای که شما گزینه Unsend را میزنید، پیام بهصورت همزمان از سرورهای اینستاگرام حذف میشود و خروجی فایل دانلودی همیشه بر اساس دادههای فعلی حساب تولید میشود، نه نسخههای قبلی.
بنابراین هیچ نسخه پنهان یا ذخیرهشدهای از پیام در سرور باقی نمیماند و بازیابی آن حتی با دانلود مستقیم دادهها هم ممکن نیست.
اما آیا وقتی یک پیام را Unsend میکنید به معنی این است که طرف مقابل آن را نخوانده یا به هیچ عنوان متوجه آن نشده است؟ در ادامه، به بررسی جزئیات این فرآیند و معنی دقیق unsend message اینستاگرام میپردازیم و سناریوهای مختلفی را که هنگامUnsend کردن پیام در اینستاگرام ممکن است رخ دهد مرور میکنیم.
هنگامی که یک پیام را در دایرکت ایسنتاگرام Unsend میکنید به دلایل زیر احتمال دارد شخص گیرنده پیام شما را دیده باشد. دلایل زیر صرفا احتمال هستند و هیچ گاه نمیتوان به طور قطعی آن را گفت.
وقتی پیامی ارسال میکنید، ممکن است فرد گیرنده پیش از این نوتیفیکیشن و اعلان آن را روی گوشی خود دیده باشد و با وجود Unsend کردن متوجه ارسال آن پیام از سمت شما میشود اما اگر پیش از اینکه او نوتیفیکیشن را بخواند، پیام را Unsend کنید، دیگر اثری از آن باقی نمیماند.
اگرچه حتی اگر ناتیفیکیشن را پیش از Unsend کردن و حذف دایرکت از طرف شما خوانده باشد، باز هم با باز کردن چت نیز پیامی نمیبیند انگار هیچچیز ارسال نشده است و دیوار حاشا بلند است و جای کتمان از سمت شما همچنان باقیست! البته یک نکته دیگر را نیز باید در نظر داشته باشید که در ادامه خواهیم گفت.
اگر پیام را به موقع حذف نکردید باید حواستان باشد که حذف اکانت اینستاگرام باعث پاک شدن پیامهای شما از دایرکت دیگران نمیشود و بهتر است سریع تصمیم نگیرید. در واقع با دیلیت اکانت اینستاگرام، صرفا نام کاربری شما به Instagram User یا Deleted Account تبدیل خواهد شد اما محتوای پیامها در دایرکت باقی خواهد ماند. حتی اگر تصمیم به این کار دارید بهتر است سراغ غیرفعال کردن موقت اکانت خود بروید تا آبها از آسیاب بیفتد!
این یعنی اگر میخواهید پیامها از دایرکت دیگران پاک شوند، تنها راه استفاده از گزینه Unsend است.
اگر پیامی را در یک گروه در دایرکت اینستاگرام Unsend کنید، آن پیام از دایرکت همه اعضا حذف میشود. این پیامها آرشیو نمیشوند و بهصورت کامل از صفحه چت شما و دیگران ناپدید خواهند شد. توجه کنید که حذف گروه از گوشی شما باعث حذف آن پیام برای سایر اعضا نمیشود!
گاهی پیام در حافظه کش گوشی طرف مقابل ذخیره میشود. این یعنی اگر او هنگام Unsend شدن پیام توسط شما به اینترنت وصل نباشد، ممکن است پیام را موقتاً تا زمان وصل شدن به اینترنت یا بهتر بگوییم وی پی ان در دایرکت خود ببیند اما پس از اتصال مجدد اینترنت و وی پی ان، صفحه دایرکت بهروزرسانی شده و پیام حذفشده از بین میرود!
این نکته در واقع یک ترفند برای زمانیست که حس میکنید احتمال Unsend شدن پیام مورد نظر از سوی طرف مقابل وجود دارد و اگر اینترنت خود را قطع کنید تا زمان اتصال دوباره صفحه دایرکت به همان شکل باقی خواهد ماند!
گاهی کاربران گزارش میدهند که گزینه Unsend در اینستاگرام کار نمیکند یا پیام پس از چند بار تلاش همچنان باقی میماند. این مشکل که گاهی با عنوان علت Unsend نشدن پیام در اینستاگرام هم شناخته میشود، معمولاً به یکی از دلایل زیر مربوط است:
اگر شخص مقابل پیام شما را مشاهده کند، عبارت “Seen” در زیر آن ظاهر میشود. بعد از سین شدن مشاهده پیام توسط فرد مقابل، حتی اگر پیام را Unsend کنید، دیگر فایدهای ندارد فرد مقابل آن را قبلاً دیده است و صرفا آن را از صفحه دایرکت او حذف میکنید!
پیامهای Request در دایرکت اینستاگرام، پیامهایی هستند که برای اولینبار از طرف کاربران ناشناس که جزو فالوینگ شما نیست و شما آنها را دنبال نمیکنید برای شما ارسال میشوند.
برای مشاهده یا حذف آنها مراحل زیر را دنبال کنید:
باید بدانید که پیامهای Unsend شده در اینستاگرام قابل بازیابی نیستند. زمانی که شما یا طرف مقابل گزینه Unsend را انتخاب میکنید، پیام بهطور کامل از سرورهای اینستاگرام حذف میشود. اما برخی راهکارهای غیرمستقیم ممکن است در شرایط خاص مفید باشند:
در حال حاضر، اینستاگرام گزینه مستقیمی برای حذف همه پیامها از هر دو طرف بهصورت همزمان ارائه نمیدهد. اگر میخواهید تمام پیامهای خود را از یک چت پاک کنید، باید هر پیام را بهصورت دستی Unsend کنید.
اما چند راهحل کمکی وجود دارد. با استفاده از مرورگر دسکتاپ یا برخی ابزارهای مدیریت اینستاگرام میتوانید پیامها را سریعتر انتخاب و حذف کنید.
در صورت تمایل به حذف کامل سوابق چت، تنها راه قطعی، حذف کامل چت از دایرکت است؛ البته این عمل فقط از سمت شما انجام میشود و برای طرف مقابل پیامها باقی میماند.
در نسخههای آینده ممکن است اینستاگرام ویژگی bulk unsend یا unsend all messages را اضافه کند. بنابراین در حال حاضر برای حذف پیام از هر دو طرف باید از روش Unsend تکی استفاده کنید.
گزینه Unsend در اینستاگرام به شما اجازه میدهد پیامهایی را که اشتباهی ارسال کردهاید، به صورت دوطرفه و از هر دو طرف دایرکت حذف کنید. با این حال، همیشه احتمال دیدهشدن پیام از طریق ناتیفیکیشن گوشی وجود دارد.
بنابراین بهتر است در زمان ارسال دایرکت دقت کنید، چون هرچند Unsend ابزار مفیدی است، اما نمیتواند تضمین کند که هیچکس محتوای پیام شما را حتی برای چند لحظه ندیده باشد.
باید در نظر داشته باشید که unsend message instagram یعنی حذف کامل و غیرقابل بازگشت پیام؛ بنابر اعلام اینستاگرام؛ به محض انتخاب این گزینه، پیام از سرورهای اینستاگرام پاک میشود و قابل بازیابی نیست.
عبارتی کوتاهشده از همان Unsend در اینستاگرام است و به همان قابلیت حذف دوطرفه پیام اشاره دارد.
یعنی لغو ارسال یا حذف کامل پیام بعد از ارسال؛ در واقع معادل انگلیسی «ارسال نکردن» است.
یعنی حذف کامل و دوطرفه پیام دایرکت بهگونهای که هیچکس دیگر نتواند آن را ببیند یا بازیابی کند.
قابلیتی است برای حذف فوری و دوطرفه پیامهای ارسالشده در دایرکت بدون باقیماندن ردپا.
ترجمه آن در فارسی میشود «لغو ارسال پیام در اینستاگرام» یا همان حذف از هر دو طرف.
دلایل اصلی شامل نسخه قدیمی اپ، اینترنت ضعیف یا وصل نبودن وی پی ان یا اشکال موقتی سرورهای اینستاگرام است.
خیر. پیامهایی که unsend میشوند، به طور کامل از سرورهای اینستاگرام حذف میشوند و قابل بازیابی نیستند.
وارد حساب کاربری خود شوید تا از امکانات فارنت بهرهمند شوید.اگر حساب کاربری ندارید، همین حالا ثبتنام کنید تا از محتوای خاص و خدمات ما لذت ببرید.
دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیدهاید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.
ایمیل شما منتشر نخواهد شد.