میتوانید ظاهر فارنت را به سلیقه خود تغییر دهید.
بسیاری از ما عضو شبکه اجتماعی توییتر هستیم؛ با این حال شاید به علت مشکلات شخصی تصمیم به پاک کردن یا دیلیت اکانت توییتر خود بگیریم و یا تصمیم بگیریم برای مدتی نسبت به غیرفعال کردن و یا دی اکتیو اکانت توییتر خود بگیریم. در این مطلب آموزش دیلیت اکانت توییتر یا دی اکتیو کردن حساب توییتر را برای شما آماده کردهایم.
بدون هیچ شکی توییتر یکی از محبوبترین شبکههای اجتماعی در دنیا محسوب میشود. در این شبکه اجتماعی میتوانید نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از نظرات دیگران آگاه شوید. همچنین از اخبار دنیا نیز اطلاع پیدا میکند.
با وجود چنین موضوعی، کاربران میتوانند با مشکلات زیادی روبهرو شوند. در این شبکه اجتماعی محتوای نژادپرستانه زیادی به چشم میخورد و همچنین رباتها و حسابهای جعلی زیادی وجود دارند.
هیچ اجباری به استفاده از این شبکه اجتماعی نیست. اگر دوستان شما عضو توییتر هستند، دلیلی وجود ندارد که شما هم حتما عضو آن شوید. در هر صورت اگر هم اکنون عضو توییتر هستید و به هر دلیلی تصمیم به پاک کردن یا دیلیت اکانت توییتر خود گرفتهاید و یا تصمیم دارید برای مدتی از توییتر دور باشید و نسبت به غیرفعال کردن و یا دی اکتیو اکانت توییتر خود اقدام کنید کار سختی در پیش رو ندارید.
ابتدا باید بدانید که روش دی اکتیو کردن اکانت توییتر تفاوتی با دیلیت اکانت توییتر ندارد. واضحتر بگوییم شما نسبت به حذف و دیلیت اکانت توییتر خود اقدام میکنید توییتر آن را به مدت سی روز دی اکتیو و پس از آین مدت آن را برای همیشه حذف میکند.
این به این معنی است که شما همواره برای دی اکتیو کردن اکانت خود صرفا یک مدت 30 روزه دارید که در این مدت باید حساب خود را دوباره فعال کنید در غیر این صورت برای همیشه حذف میشود.
به همین دلیل مراحل دیلیت اکانت یا دی اکتیو اکانت هیچ تفاوتی ندارند و صرفا همانطور که اشاره کردیم برای غیرفعال ماندن حساب مهلت 30 روزهای خواهید داشت و در صورت عدم اقدام اکانت شما برای همیشه حذف خواهد شد.
در صورتی که از مرورگر کامپیوتر یا گوشی خود استفاده میکنید، به سایت توییتر رفته و وارد حساب خود شوید. سپس برای حذف اکانت توییتر خود مراحل زیر را انجام دهید:


پس از انتخاب این گزینه، اطلاعاتی به شما نشان داده میشود که خبر از حذف اکانت توییتر میدهد. این اطلاعات را نادیده بگیرید و گزینه Deactive را در پایین صفحه لمس کنید.
اگر از گوشی هوشمند استفاده میکنید، اپلیکیشن توییتر را اجرا کرده و وارد حساب خود شوید. سپس برای حذف حساب خود مراحل زیر را انجام دهید:

همانطور که اشاره کردیم پس از انجام مراحل گفته شده در این مطلب، حساب توییتر شما برای همیشه حذف نمیشود. توییتر تا 30 روز قبل از حذف نهایی، اطلاعات شما را نگه میدارد. برای استفاده دوباره از آن، تنها کافیست در مروگر گوشی یا کامپیوتر و یا برنامه توییتر بر روی گوشی خود با وارد کردن یوزرنیم و پسورد مجددا لاگین کرده و وارد حساب خود شوید.
دیلیت اکانت و یا دی اکتیو کردن اکانت معمولا دردسرهای خودش را دارد با این حال توییتر روش بسیار مناسبتری را نسبت به سایر سرویسها در نظر گرفته است. اگر سوالی در این زمینه دارید میتوانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
وارد حساب کاربری خود شوید تا از امکانات فارنت بهرهمند شوید.اگر حساب کاربری ندارید، همین حالا ثبتنام کنید تا از محتوای خاص و خدمات ما لذت ببرید.
دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیدهاید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.
ایمیل شما منتشر نخواهد شد.