گوگل اطلاعات جمع‌آوری شده از کاربران جدید را به طور خودکار پس از 18 ماه پاک می‌کند

گوگل اعلام کرده است که حذف خودکار اطلاعات ذخیره‌ شده پس از 18 ماه را برای تمام کاربران جدید فعال می‌کند. کاربران فعلی گوگل نیز می‌توانند این ویژگی را به صورت دستی فعال کنند.

0

گوگل سرویس‌ها و خدمات زیادی را به کاربران ارایه می‌دهد، بنابراین داده‌های شخصی زیادی را نیز جمع‌آوری می‌کند. از جمله این داده‌ها می‌توان به اطلاعات مربوط به تاریخچه جستجو، تاریخچه یوتیوب و یا سابقه موقعیت‌های مکانی در گوگل مپس اشاره کرد.

این داده‌ها به گوگل کمک می‌کنند تا تجربه‌ای شخصی‌سازی شده را برای کاربران ایجاد کند، با این حال جمع‌آوری و نگهداری داده‌های شخصی کاربران می‌تواند موجب تشدید نگرانی‌ها از به خطر افتادن حریم خصوصی شود. گوگل حالا اعلام کرده است که داده‌های ذخیره شده کاربران جدید را پس از 18 ماه به صورت خودکار حذف می‌کند.

سال گذشته گوگل این امکان را برای کاربران فراهم کرد تا بتوانند با ایجاد تنظیماتی خاص، داده‌های ذخیره‌شده را بعد از 3 تا 18 ماه به‌صورت خودکار حذف کنند. با این حال این قابلیت به‌صورت پیش‌فرض فعال نبود. بنابراین کاربران مجبور بودند گزینه حذف خودکار را فعال نمایند یا داده‌هایشان را به صورت دستی حذف کنند.

حالا نیز احتمالا گوگل به همه کاربرانش گوشزد می‌کند که می‌توانند این تنظیمات را انجام دهند، اما بعید به‌نظر می‌رسد که این گزینه را به صورت پیش‌فرض فعال نماید.

حذف اطلاعات ذخیره شده کاربران در گوگل پس از 18 ماه زمان معقولی به‌نظر می‌رسد. گوگل می‌تواند در این مدت از داده‌ها جهت شخصی‌سازی و ارایه پیشنهادات به کاربر استفاده نماید، اما الزاما اطلاعات زیادی از زندگی کاربر نداشته باشد.

بهتر بود گوگل به جای دو گزینه حذف داده بعد از 3 ماه یا 18 ماه، انتخاب بازه زمانی را برعهده کاربر می‌گذاشت. اما مطمئنا اقدامات گوگل یک گام بزرگ در این مسیر صحیح است.

منبع GOOGLE
از طريق engadget
شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.