میتوانید ظاهر فارنت را به سلیقه خود تغییر دهید.
به کمک قابلیت جدیدی در iOS 10.3، حالا میتوانید تمام دستگاههایی که بهحساب کاربری اپل شما متصل شدهاند را از آیفون خود ببینید.
با استفاده از این قابلیت میتوانید وضعیت قابلیتهای Find My Phone و بکآپ iCloud دستگاه های متصل به اپل آیدی خود را هم چک کنید.
اطلاعات دستگاه های متصل به اپل آیدی شما نظیر مدل، نسخه و شماره سریال نیز در این قسمت قابل مشاهده است ببینید. اینکه تمام اطلاعات در یک محل جمعآوری میشوند، مدیریت دستگاه های متصل به اپل آیدی را بیش از پیش آسان میکند.
برای دسترسی به منوی جدید، بهسادگی از هر دستگاه آیاواسی که به حساب کاربری اپل شما دسترسی دارد، تنظیمات را بازکنید. چینش جدید تنظیمات، بخش موردنظر ما را درست جلوی چشم قرار میدهد. بر لینک پروفایلتان در بالای صفحه ضربه بزنید تا منوی Apple ID را بازکنید.

به پایین منوی Apple ID بروید و در آنجا لیستی از تمام دستگاههایی که به حساب کاربری اپل شما متصل شدهاند را میبینید. این موارد میتوانند شامل دستگاههای iOS، Apple TV، Apple Watch و کامپیوترهای احراز هویت شده بشوند. منظور از کامپیوترها، ماشینهایی که از ویندوز یا macOS که از نرمافزار iTunes یا iCloud به کمک حساب کاربری شخص استفاده میکنند است. در عکسهای زیر از iPad برای بررسی هرکدام از ورودیها استفاده میکنیم.

در اینجا میتوانید اطلاعات متنوعی درباره دستگاههای متصل به اپل آیدی خود مانند وضعیت قابلیت Find My iPhone یا iPad یا وضعیت بکآپهای iCloud را ببینید. توجه کنید که اگر این قابلیتها را فعال نکرده باشید، هیچکدام را در اینجا نخواهید دید.

میتوانید شماره مدل، شماره نسخه iOS و شماره سریال دستگاه را ببینید. این قابلیت برای زمانی که میخواهید جهت بهرهمندی از گارانتی، شماره سریال را در اختیار کارمندان اپل قرار بدهید اما دستگاه را پیش خود ندارید بسیار کاربردی است. میتوانید از این منو کارتهای Apple Pay که در دستگاه موردنظر ثبتشدهاند را هم جهت جلوگیری از سوءاستفاده حذف کنید.
مهمتر از همه، میتوانید آن دستگاه را به کمک انتخاب گزینه Remove From Account در پایینترین قسمت صفحه، از حساب کاربری خود حذف کنید. این کار به کمک یکبار لمس صفحه و بعد تائید دستور انجام میشود، اما مهم است بدانید که دقیقاً چهکاری را انجام میدهید.
با این کار دسترسی به iCloud و سرویسهای دیگر اپل را از آن دستگاه حذف میکنید. شخصی که آن دستگاه را در دست داشته باشد، نمیتواند به کمک حساب شما خریدی انجام دهد یا به تنظیمات حسابتان دسترسی داشته باشد؛ اما توجه کنید که اطلاعات قبلی شما از آن دستگاه حذف نخواهد شد. برای اینکه از راه دور اطلاعات یک دستگاه را پاککنید، باید قابلیت Find My … را برای آن دستگاه فعال کرده و ابتدا اطلاعات آن را پاککنید، درنهایت دستگاه را از حساب خود حذف کنید.
همانطور که احتمالاً خودتان هم حدس زدهاید، بعد از اینکه دستگاهی را از حساب خود پاک کردید اگر دوباره با Apple ID خود از آن دستگاه استفاده کنید، به لیست حساب کاربریتان بازخواهد گشت.
وارد حساب کاربری خود شوید تا از امکانات فارنت بهرهمند شوید.اگر حساب کاربری ندارید، همین حالا ثبتنام کنید تا از محتوای خاص و خدمات ما لذت ببرید.
دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیدهاید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.
ایمیل شما منتشر نخواهد شد.